За съвременните партньорства – граници няма.

Като международна компания ScaleFocus членува в няколко много уважавани асоциации. Те включват Българската аутсорсинг асоциация, Германо-българската индустриално-търговска камара и Националната аутсорсинг асоциация на Обединеното кралство (National Outsourcing Association). ScaleFocus взема активно участие в дейността на тези организации, защото ние се стремим да подкрепяме икономическия растеж и развитието на международните взаимоотношения.

 

logo-BOA

Българска аутсорсинг асоциация

ScaleFocus е член на Българската аутсорсинг асоциация (БАА). През февруари 2013 г., по-малко от година след основаването си, компанията стана член на БАА. Оттогава насам ScaleFocus работи в тясно сътрудничество за подобряването на имиджа на България по света като добра дестинация за изнесени извън фирмите дейности в рамките на ИТ индустрията.

 

ahk

Германо-българска индустриално-търговска камара

ScaleFocus е член на Германо-българската индустриално-търговска камара. През март 2014 г. Управителният съвет на камарата гласува компанията да бъде приета за член на организацията. ScaleFocus се стреми да допринася за търговските връзки между Германия и България, както и за съвместните инвестиции, технологични иновации и решения, като същевременно е активен член на организацията.

 

NOA

Национална аутсорсинг асоциация (Обединеното кралство)

ScaleFocus е член на Националната аутсорсинг асоциация на Обединеното кралство (NOA). След откриването на офис в Лондон през 2013 г. и участието си в Британско-Българския бизнес форум в Лондон в началото на 2014 г. логична стъпка за компанията бе да стане член на Националната аутсорсинг асоциация на Обединеното кралство. ScaleFocus е горд член на NOA от юни 2014 г.

 

ict-cluster

ИКТ Клъстер – Пловдив

ИКТ Клъстер – Пловдив е неправителствена организация, чиято цел е подкрепата и развитието на сътрудничеството между бизнеса, университетите и държавните институции в сферата на ИТ, за да се създадат благоприятни условия за подобряване на конкурентоспособността на регионално и национално ниво.

 

10549270_1500500663550037_6247505928520114762_o

Британско-българска бизнес асоциация

ScaleFocus е сред първите членове на Британско-българската бизнес асоциация (BBBA). Веднага след учредителното събрание на BBBA през януари 2015 г. ScaleFocus взе решение да кандидатства за членство с намерението да помогне за достигането на нов етап в двустранните търговски отношения. След като откри офис в Лондон през 2013 г., компанията започна да инвестира повече в този стратегически за дружеството пазар. След отварянето на напълно действащ офис в Лондон през декември 2013 г. ScaleFocus постоянно работи за заздравяване на позициите си на пазара в Обединеното кралство.

 

images

Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ)

БАСКОМ е индустриалното сдружение на водещите български компании за разработка на софтуер. Благодарение на динамичния 3-годишен период на развитие на ScaleFocus компанията стана член на асоциацията през 2015 г.

 

BSCC_logo_en

Българо-швейцарска търговска камара

Скейл Фокус е член на Българо-швейцарската търговска камара. През септември 2015 г. Управителният съвет на камарата гласува компанията да бъде приета за член на организацията. Скейл Фокус се стреми да допринася за търговските връзки между Швейцария и България, както и за съвместните инвестиции, технологични иновации и решения, като същевременно е активен член на организацията.

 

 Търговско-индустриална камара, Лондон

От януари 2016 г. Скейл Фокус е член на Търговско-индустриалната камара, Лондон. Скейл Фокус ще работи в тясно сътрудничество за подобряването на бизнес отношенията и инвестициите между България и Великобритания.