Опознайте ни по-добре.

Компанията е получила признание за изключителните си постижения.

 

Бизнес награди на Forbes за 2015 г.

Forbes_Winner_ScaleFocus_Bulgaria

 

Скейл Фокус продължава да присъства като водеща компания в класацията на Forbes-България за бизнес награди за 2015 г. Компанията спечели черири награди – 1-ва в категория „Политика спрямо клиентите“ и три 2-ри награди в категориите „Бизнес развитие“  и „Развитие на човешките ресурси“ и “Качество на услугите”.

 

 

 

SAP HCP Startup Challenge

 

Само месец след като Скейл Фокус стана официален партньор на SAP, компанията получи първото си признание за усилената си работа като спечели първа награда в SAP HCP StartupChallenge.

 

 

Best Bulgarian Company of the Year 2015

 

Най-добра компания на годината е състезание, организирано от Първа инвестиционна банка. Скейл Фокус получи 2-ра награда в категорията “Стартираща компания”.

 

IBM Risk Analytics Partner of the Year 2015

ibm

 

Сред многобройните световни партньори на гиганта IBM, Скейл Фокус беше отличена с наградата “IBM Бизнес партньор на годината  – Анализ на риска”. Голяма чест е да получим подобно признание, което показва как упоритостта и усилената работа на екипа ни е призната на световно ниво.

 

NOA Awards 2015

 

 

Скейл Фокус получи наградата “Аутсорсинг доставчик на услуги на годината” за 2015г. от Националната Аутсорсинг Асоциация (Великобритания)

 

Международни бизнес награди “Stevie” 2015 г.

IBA15_Gold_H

 

 

Скейл Фокус получи годишната ЗЛАТНА награда в категорията „Най-бързо растяща компания в Европа“ от Международните бизнес награди 2015 г. и ЗЛАТНА награда от вота на публиката в категория „Компютърни услуги“.

 

 

b2b медийни награди 2015 г.

 

 

Скейл Фокус получи награда в категорията „Най-иновативна компания на годината“ в първото издание на „b2b медийни награди“.

 

 

Европейски бизнес награди 2014 г./2015 г.

EBA horizontal

 

Скейл Фокус получи титлата „Национален шампион“ за България от Европейски бизнес награди за 2014 г./2015 г.

 

 

Бизнес награди на Forbes за 2014 г.

Forbes_Winner_ScaleFocus_Bulgaria
Скейл Фокус продължава да присъства като водеща компания в класацията на Forbes-България за бизнес награди за 2014 г. Компанията спечели три втори места – в категориите „Бизнес развитие“, „Политика спрямо клиентите“ и „Развитие на човешките ресурси“.

 

 

 

Класация на ICT Media за най-добър работодател за 2014 г.

Top_ICT_Employer_Bulgaria_ScaleFocus
Скейл Фокус получи две награди в организираната от ICT Media и JobTiger годишна класация за най-добър работодател в България. Компанията спечели ЗЛАТНА награда в категория „ИТ услуги“ и бронзова награда в категория „Най-добър работодател“.

 

 

Европейски бизнес награди 2014 г./2015 г.

European Business Awards

 

 

Скейл Фокус получи титлата „Национален шампион“ за България от Европейски бизнес награди за 2014 г./2015 г. Компанията е най-успешният български участник в класацията.

 

 

Международни бизнес награди “Stevie” 2014 г.

International_Business_Awards_Stevie_ScaleFocus_Winner_Outsourcing

 

 

Скейл Фокус получи годишната сребърна награда в категорията „Най-бързо растяща компания в Европа“ от Международните бизнес награди 2014 г.

 

 

Бизнес награди на Forbes за 2013 г.

Forbes_Winner_ScaleFocus_Bulgaria

 

 

Скейл Фокус убедително спечели класацията на Forbes-България за бизнес награди за 2013 г. Компанията спечели две първи места – в категория „Бизнес развитие“ и в категория „Политика спрямо клиентите“, както и едно второ място – в категория „Стартираща компания“.

 

 

Награди на Германо-българската индустриално-търговска камара за 2013 г.

German-Bulgarian_Chamber_of_Commerce_ScaleFocus_Winner

Скейл Фокус зае второто място в категория „Малки и средни предприятия“. Компанията бе наградена за изключителния си принос към българо-германските търговски отношения, инвестиции, технологични иновации и решения.